Sikkerhet og Personvern

Personvernopplysninger

Solskjerming AS er opptatt av at privat info blir håndtert på en fortrolig måte.

Når du er kunde hos Solskjerming AS oppbevarer vi navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen trenger vi for å kontakte deg som kunde. Montør/transportøren trenger også denne kontaktinformasjonen når de skal levere produktene som du bestiller.

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er filer som lagres på din harddisk ved besøk av vår nettside. De gjør det mulig for oss å logge at du har besøkt nettsiden tidligere. Informasjonskapslene hjelper oss også med å forstå hvilke deler av dette nettsiden som besøkes oftest. Ved å vurdere denne informasjonen kan vi bedre tilpasse dette nettsiden til besøkendes ønsker og gi besøkende en bedre skreddersydd brukeropplevelse.

Solskjerming AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Hvis du ønsker å besøke vårt nettsted anonymt anbefaler vi at du installerer følgende addon til din nettleser: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

dfaf